• 0 274 311 2450
  • İstiklal Mah. Belediye Sk. NO: 6/2 Pk:43800, 43800 Altıntaş/Kütahya

Haber Detay

Tübitak 4006 Bilim Fuarı..

Belediye Başkanımız Sayın Hikmet TUNÇ, Kaymakamımız Sayın Muhammed Ali ÇELİK, Kurum Amirleri ve STK başkanlarının katılımı ile Sancaktar İmam Hatip Lisesi ve Sanktar Ortaokulunun hazırladığı Tübitak 4006 Bilim Fuarına katıldı.

BAŞKAN KÖŞESİ
Image Here

Başkanımız Hikmet TUNÇ 1971 yılı Kütahya İli Altıntaş doğumludur. İlk, Orta ve Lise eğitimini Altıntaş İlçesinde tamamlayan Başkan Tunç, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Muhasebe Finansman Bölümündeki eğitim hayatını çeşitli nedenlerden dolayı yarıda bıraktı. 1990 yılında Altıntaş'ta Muhasebe bürosunda, 1999 yılından bugüne Altıntaş Esnaf ve Sanaatkarlar Odasında Genel Sekreter olarak görev yaptı. Uzun yıllar Altıntaş Spor Kulübünde lisanslı futbolcu olarak futbol oynayan Başkanımız 10 yıl süreyle de Altıntaş Avcılar Kulübü Dernek Başkanlığı yaptı. Başkan Tunç uzun yıllar Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulunda görev aldıktan sonra 2022 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinin ve İl Başkanlığının taktirleri ile İlçe başkanlığına atanandı. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkan Adayı olan Başkan Hikmet Tunç halkımızın taktiri ile Altıntaş Belediye Başkanı seçilmiştir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

BAŞKANA MESAJ