ALINAN KARAR DOĞRULTUSUNDA; 29 MAYIS CUMA GÜNÜ, CUMA NAMAZI'NIN KILINACAĞI CAMİLER LİSTESİNDE GÜNCELLEME YAPILMIŞ OLUP, GÖRSELLERDE, İLÇEMİZDE CUMA NAMAZI'NIN KILINABİLECEĞİ CAMİLERİN LİSTESİ SUNULMUŞTUR.

⚠️ÖNEMLİ DUYURU ⚠️

ALINAN KARAR DOĞRULTUSUNDA; 29 MAYIS CUMA GÜNÜ, CUMA NAMAZI'NIN KILINACAĞI CAMİLER LİSTESİNDE GÜNCELLEME YAPILMIŞ OLUP, AŞAĞIDAKİ GÖRSELLERDE, İLÇEMİZDE CUMA NAMAZI'NIN KILINABİLECEĞİ CAMİLERİN LİSTESİ SUNULMUŞTUR.

⚠️İLÇEMİZ MERKEZİNDE; SADECE İLÇE STADI VE DÜĞÜN SALONU ÖNÜNDEKİ YOLDA CUMA NAMAZI KILINACAKTIR.

⚠️İLÇEMİZE BAĞLI KÖYLERDE; CUMA NAMAZI'NIN KILINACAĞI CAMİLERDE HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPILMAMIŞTIR. (SADECE CAMİ BAHÇELERİNDE NAMAZ KILINACAKTIR.)

⚠️CUMA NAMAZINA GELECEK VATANDAŞLARIMIZIN; SECCADELERİ İLE GELMELERİ, MASKE TAKMALARI VE AŞAĞIDAKİ GÖRSELDE BELİRTİLDİĞİ ŞEKİLDE MESAFE KURALLARINA UYMALARI ZORUNLUDUR.