GÖZÜN AYDIN ALTINTAŞ

Altıntaş Zafer OSB’de 50
Milyon Dolarlık Yatırım İçin ilk Yer Tahsisimizi gerçekleştirdik.
Güneş Plastik Kalıp Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine 534.000 m2 arsa tahsisi gerçekleştirildi.

Otomotiv, beyaz eşya ve küçük ev aletleri sektörüne yönelik plastik enjeksiyon, parça üretimi ve montajı yapan Güneş Plastik Kalıp Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin talebi uygun görülerek yer tahsisi yapılmasına karar verildi.

Şirketin, Altıntaş Zafer OSB’ye 50 milyon dolar tutarında yatırım yapacağını beyan etti.
Emeği geçen, Sn.Valimiz Ömer Toraman, İl Başkanımız Sn. Sebahattin Ceyhun, Milletvekillerimiz, Sn.Ahmet Tan,Sn.İshak Gazel ve Sn.Ceyda Çetin Erenler, İl Genel Meclis Başkanımız,Musa Yılmaz, KÜTSO Başkanımız, İsmet Özotraç,Yön.Kurulu üyesi Hasan Öncel, Genel Sekteterimiz,Murat Koyak,İlçe Başkanımız Hakan Uşak, ve müteşebbis heyeti( Belediye Meclis üyesi) arkadaşlarıma,Zafer Kalkınma Ajansına,OSB Müdürümüz Göksel Ilgaz ile destek ve duaları ile her zaman yanımızda olan #ALTINTAŞ'ımızın kadirşinas halkımıza  teşekkür ediyorum.
#GözünAydınAltıntaş🇹🇷
#YolunAçıkAltıntaş🇹🇷