Ak Parti Altıntaş 7. Olağan Kongresi Düzenlendi. #InandığınYoldaYürüAltıntaş

AK Parti Altıntaş İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongremizi Dava arkadaşlarımız ve uzak yakın demeden kongremize teşrif eden vefalı dostlarımızla gerçekleştirdik. Coşkumuza ortak olan Afyonkarahisar Milletvekilimiz,
İl Koordinatörümüz İbrahim YURDUNUSEVEN'e , Kütahya İl Başkanımız Sebahattin Ceyhun'a, Kütahya Milletvekillerimiz Ceyda ÇETİN ERENLER ve Ahmet TAN'a, koordinatörlük görevi nedeniyle il dışında olan İshak GAZEL'e, İl Kadın Kolları Başkanımız Melek MANKAN'a, İl Gençlik Kolları Başkanımız ve ekibine, İl Genel Meclis Başkanımız Musa YILMAZ'a, Belediye Başkanımız 'ye, ilçe koordinatörlerimiz ve 'a il başkan yardımcılarımıza, komşu ilçe başkanlarımıza ve belediye başkanlarımıza, ilçemizin siyasi parti başkanlarına, köy ve mahalle muhtarlarımıza, stk başkanlarımıza, geçmiş dönemlerde Akparti Altıntaş ilçe başkanlarımız Selahattin BAYRAM ve Cihangir DONMEZ'e delegelerimize ve adını sayamadığım tüm katılımcılara, kongremize mazeretleri nedeniyle katılamayıp bizleri hatırlayarak telgraf ve mesaj gönderen tüm dava büyüklerime şükranlarımı sunuyorum.
Yönetim kurulundaki yol arkadaşlarıma şahsımla beraber muvaffakıyetler diliyorum.
İnandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz.
Rabbim bizleri mahcup etmesin.