Avşar Deresi Islahı, Kıyı ve Çevre Düzenleme çalışmaları kapsamında, Altıntaşımıza yakışacak, #Yeşil #Yürüyüş #Yolu ihalesi yapılmıştır.Her şey ALTINTAŞ için🇹🇷

İlçemiz,Avşar Deresi Islahı, Kıyı ve Çevre Düzenleme çalışmaları kapsamında, halkımızın nezih bir ortamda yürüyüş yapabilmeleri ve huzurlu bir ortamda vakit geçirebileceği, Altıntaşımıza yakışacak, #Yeşil #Yürüyüş #Yolu ihalesi yapılmıştır. İlgili firmaya kolaylıklar diliyoruz. Katkılarından dolayı,Çevre ve Şehircilik Bakanımız, Sn.Murat Kurum başta olmak üzere, İl Başkanımız Sn. Sebahattin Ceyhun, Milletvekillerimiz, Sn. Ahmet Tan, Sn.İshak Gazel, Sn. Ceyda Çetin Erenler, Belediye Meclis üyelerimiz ve Belediye Personelimize #Altıntaş halkımız adına teşekkür ediyoruz.
Her şey ALTINTAŞ için🇹🇷